Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 193 km

Auto in de sloot bij Oostkapelle

Toegevoegd: 07-12-2011, 01.17 uur - Update: 07-12-2011, 10.59 uur
Het eenzijdige ongeval op de Noordweg bij Oostkapelle Het eenzijdige ongeval op de Noordweg bij Oostkapelle
Het eenzijdige ongeval op de Noordweg bij Oostkapelle
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - De hulpdiensten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Noordweg bij Oostkapelle.

Rond 00.15 uur raakte een 38-jarige automobilist uit de gemeente Veere met zijn auto van de weg, reed tegen een paal en kwam naast het fietspad in de sloot terecht. In eerste instantie was niet duidelijk of de inzittenden zelfstandig uit de auto konden komen. Naast een ambulance werd daarom ook de brandweer opgeroepen.  


Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen bleek alles mee te vallen. Er zaten geen personen meer in de auto en er raakte niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De oorzaak van het ongeval is mogelijk plaatselijke gladheid door een hagelbui.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
10x8chauffeur (11-12-2011 om 10:50)
Makkelijk om te oordelen wat de oorzaak is terwijl men er niet bij was! Glad wegdek zou kunnen door hagel, sneeuw maar...ook aquaplanning zou kunnen en ook dan kun je niks met een auto doen. Dan helpt zelfs geen slipcursus. Snelheid aanpassen aan weersomstandigheden is het enige dat kan helpen!
Nils (8-12-2011 om 22:54)
Zie hier 3 reacties van mensen die denken te weten wat er gebeurd is, terwijl ze er niet bij waren.
Vincent (8-12-2011 om 11:23)
@Jaap verkeer, Ben het met u helemaal eens, Moet standaard in de opleiding zitten, ik heb toen via het werk zo een cursus gevolgd en heb er tot nu toe alleen maar profijt van gehad, veel mensen onderschatten gladheid en denken dat ze met winterbanden meer grip hebben, dat is dus niet zo op ijs.
John (8-12-2011 om 08:13)
@ Gianna, Dan heb jij nog nooit gereden in een hagelbui en weet je totaal niet waar je over praat... Dit kan weldegelijk het geval zijn geweest, ook al kunnen er nog meerdere factoren meespelen. Deze zullen wij niet weten, enkel de bestuurder. Het belangrijkste is dat de de personen ongedeerd zijn !
Jaap verkeer (7-12-2011 om 11:02)
Als je dit weer ziet denk ik wel eens dat een slipcursus misschien standaard in een rijopleiding moet zitten. Veel mensen stampen hard op de rem als het mis lijkt te gaan en dan gaat het dus inderdaad goed mis en wordt je auto een ongecontroleerd projectiel.
Marijke (7-12-2011 om 10:19)
Toch een kwestie van te hard rijden, niet aanpassen aan de weersomstandigheden.
Cookie-instellingen beheren