Weerbericht:
Vrij veel bewolking, vooral in het westen ook zon
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Reclamebord losgewaaid in Ritthem

Toegevoegd: 07-12-2011, 13.48 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij Logus bouw- en afbouwmaterialen in Ritthem is vanmiddag een reclamebord losgewaaid. De brandweer heeft er voor gezorgd dat de situatie inmiddels weer veilig is.

Aan het begin van de middag, rond 13.00 uur, bleek dat de wind een groot reclamebord boven de ingang van de Profshop aan de Marie Curieweg had beschadigd. Er was een strip naar beneden gekomen waardoor een grote plaat weg dreigde te waaien. Dit leverde gevaar op voor mensen die het pand in- en uitwilden.


De brandweer van Middelburg rukte uit om het bord weer vast te zetten. Met behulp van een ladderwagen konden de brandweerlieden de plaat weer aan de achterliggende constructie bevestigen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (8-12-2011 om 19:50)
LOGUS, ook voor al uw bevestgingsmiddelen!
Leo (8-12-2011 om 10:42)
Is dit nu een bouwmaterialen handel hebben ze niet genoeg schroeven op voorraad???
MvS-Design (8-12-2011 om 08:52)
Das nog eens makkelijk als ik noeg eens eem klus heb voor het op hangen van een reclame bord bel ik de brandweer die werken de montage netjes af
Kamperfoelie (7-12-2011 om 18:25)
Is dit waar de brandweer voor is. Zijn er geen bedrijven die dit kunnen repareren?
Cookie-instellingen beheren