Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 22 km

Man opgepakt voor vernielen ruit

Toegevoegd: 07-12-2011, 21.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - In IJzendijke werd dinsdagavond een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens het vernielen van een ruit van een horecabedrijf op de Markt.

In het horecabedrijf was een besloten avond en twee mannen die naar binnen wilden werden daarom niet toegelaten. Kort nadat zij waren weggestuurd, vernielden zij een ruit en renden er vandoor. Enkele personen die op de besloten avond aanwezig waren, gingen de twee achterna en op de Boulevard werd de 38-jarige man aangehouden en mee teruggenomen naar de Markt. Daar werd hij overgedragen aan de politie die hem naar Torentijd bracht.


De man is bereid de schade te vergoeden en hij is inmiddels weer in vrijheid gesteld. De twee man is onvindbaar gebleven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (8-12-2011 om 12:03)
Dat is een beetje vreemd, ze hebben twee auto,s bij mij kapot gemaakt, een flinke schade, ik stond er op te kijken, en heb er wat van gezegt, ben aangiften wezen doen, omdat ze het niet wilden vergoeden, maar die mensen kunnen goed praten en liegen tegen de politie, ze weten van niks, nou bedankt.
Zwerver (8-12-2011 om 09:38)
En daar gaan we weer .....foei ,nooit meer doen 40 uur taakstraf
Cookie-instellingen beheren