Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf geëist voor dealen drugs

Toegevoegd: 08-12-2011, 23.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelbrug heeft donderdag tegen twee Vlissingers (27 en 36) een celstraf van 9, respectievelijk elf maanden cel geëist.

Tegen de 29-jarige vriendin van de 27-jarige eiste de officier een celstraf van elf maanden waarvan drie voorwaardelijk plus een taakstraf van veertig uur die haar nog van een eerder vonnis boven het hoofd hing. Het trio wordt ervan verdacht van juni tot en met hun aanhouding in september in Vlissingen te hebben gedeald in heroïne en cocaïne.


Na hun aanhouding werd er in de woning van de 27-jarige gram heroïne, 1 gram cocaïne en 42 gram speed gevonden. Volgens een verklaring van de vrouw,, die zich tijdens de zitting op haar zwijgrecht beriep, verstrekte haar vriend regelmatig dertig bolletjes aan de 36-jarige met het verzoek die te verkopen. Het verkooppunt was steevast bij het HKPD en het stadspark in Vlissingen.

Hoewel de 36-jarige vol overgave ontkende te hebben gehandeld, waren er diverse getuigenverklaringen die het tegendeel aantoonden. Het trio is langdurig verslaafd en gaf tijdens de zitting aan 'er eindelijk wel eens vanaf te willen.' De rechtbank wijst vonnis op 22 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (10-12-2011 om 10:12)
Belachelijk zn lage straf ,ik ken iemand die voor zakje pillen 6mnd kon zitten en 240uur taakstraf .deze kom er nog goed van af ,ze zouden alles eens schoon moeten vegen al die crimi er uit
Staffie (9-12-2011 om 10:35)
HOERA eindelijk enkele van die nietsnutten weg uit het stadspark, nou de rest nog, wel blijven controleren op die dealende zuiplappen die daar dagenlijks gedoogd zitten en niet enkel bonnen uitschrijven als er een hondje van een omaatje losloopt wel prioriteiten stellen A.U.B.
Cookie-instellingen beheren