Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Brand in restaurant woonboulevard

Toegevoegd: 09-12-2011, 09.10 uur
De brand bij Woonboulevard Poortvliet aan de Paasdijk
De brand bij Woonboulevard Poortvliet aan de Paasdijk
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets
POORTVLIET - Bij Woonboulevard Poortvliet aan de Paasdijk in Poortvliet heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed.

Rond 01:00 uur werd de brand gemeld via een automatisch brandmeldsysteem. In de keuken waren de sprinklers in werking getreden. Omdat er definitief brand woedde heeft de brandweer opgeschaald naar een middelbrand. Twee blusvoertuigen zijn ingezet om het vuur te blussen.


Bij aankomst van de brandweer werd rookontwikkeling op de begane grond waargenomen en al snel werd duidelijk dat er brand was in de keuken van het restaurant op de begane grond. Om 1:28 uur werd officieel het sein brand meester gegeven.

De brand is vermoedelijk ontstaan in een wasmachine. Over de schade is verder niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anthony (9-12-2011 om 09:35)
Kijk zo zie je maar weer eens dat automatische rookmeldingen. goed hun werk kunnen doen,ook al ruk je er 95% voor loos naar uit. heeft het hier behoorlijk schade weten te besparen. als ook de sprinklers in werkinggesteld waren dan moet het minimaal rond de 72 graden zijn geweest. netjessss
Cookie-instellingen beheren