Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Schietpartij in Sas van Gent

Toegevoegd: 10-12-2011, 05.03 uur - Update: 10-12-2011, 09.36 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In Sas van Gent is vannacht iemand neergeschoten. De dader is nog voortvluchtig. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De schietpartij vond rond 03.30 uur plaats op de Markt in Sas van Gent. De politie kreeg rond dat tijdstip de melding dat er schoten waren gelost vlakbij de Ooststraat. Een 18-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen bleek gewond te zijn geraakt. Haar verwondingen zijn niet levensbedreigend. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis en wordt daar behandeld.

Er is direct een onderzoek gestart. De Markt in Sas van Gent is voor een gedeelte afgezet met linten. De (technische) recherche doet onderzoek. Volgens de politie ligt een ruzie in de relationele sfeer mogelijk ten grondslag aan de schietpartij.

De dader is vertrokken in een auto. De politie denkt te weten wie hij is. Hij is echter nog niet aangehouden.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (10-12-2011 om 18:46)
Het moet niet gekker worden al die schietpatijen en uiteindelijk gaat het eingeleijk nergens over ze kunnen beter die wapens thuis houden afschaffen zo gebeuren er mischien minder schietpartijen
Cookie-instellingen beheren