Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote alcoholcontrole gemeente Borsele

Toegevoegd: 10-12-2011, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft van vrijdag 20.00 uur tot zaterdag 03.00 uur op zes verschillende locaties in de gemeente Borsele een alcoholcontrole gehouden.
 
In totaal zijn er 479 bestuurders gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. Vier bestuurders reden onder invloed van alcohol. Van één bestuurder werd hierdoor het rijbewijs ingevorderd.


Verder is er 14 keer een boete uitgeschreven voor het niet tonen van het rijbewijs, het niet tonen van de chauffeurspas van een taxichauffeur, het verlopen van het rijbewijs (363 dagen) en het niet dragen van de gordel. Tevens zijn er twee gripzakjes met hennep in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (18-12-2011 om 15:16)
Goed gedaan politie. Dit soort acties kunnen niet vaak genoeg herhaald worden.
Willemk (10-12-2011 om 16:54)
Het is gewoon simpel......niet alleen het rijbewijs innemen maar de auto in het bijzijn van dit gevaarlijke individu in de "vernietigingspers" zetten en het pakketje meegeven, om dit bij hem/haar als aandenken aan zijn/haar wangedrag, op de schoorsteen te kunnen zetten.
Cookie-instellingen beheren