Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Maanden uitstel zaak misbruik

Toegevoegd: 12-12-2011, 12.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft een zaak tegen een 59-jarige man uit Westkapelle aangehouden tot volgend jaar maart.

De man zit nog in voorarest in afwachting van een opname in het Pieter Baan Centrum waar hij door gedragsdeskundigen zal worden onderzocht.


De man wordt verdacht van zedendelicten met jonge jongens. Naar aanleiding van een aangifte en het daarop volgende onderzoek werd de man op 6 september van dit jaar aangehouden door de Zeeuwse politie. Na de aanhouding is de woning van de verdachte doorzocht.

Zie ook:
- Verdachte zedenzaak blijft vastzitten (09-09-2011)
- Arrestatie na zedendelicten (06-09-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (13-12-2011 om 15:18)
Me broer heeft precies hetzelfde meegemaakt DIe zaak duurde ver***** 10 jaar en wat krijgt de dader 180 uur TWS echt belachelijk want de slachtoffers hebben wel LEVENSLANG En waarom moet je zo iemand nog onderzoeken als je aan kinderen zit dan ben je toch gestoord daar is geen onderzoek voor nodig
Willem (12-12-2011 om 13:26)
In voorarrest--onderzoek door deskundigen. kost weer klauwen vol geld. als het misbruik100% is bewezen is castreren DE oplossing. kost minder--en is effectiever dan gevangenisstraf. handen thuishouden. blijf van kinderen af. EEN troost: in de gevangenis behoort hij bij de laagste geminachte klasse
Cookie-instellingen beheren