Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand boven winkel Vlissingen

Toegevoegd: 15-12-2011, 14.45 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen heeft vanmiddag een uitslaande brand gewoed boven een winkelpand.


De brand woedde in de Walstraat en werd aanvankelijk gemeld als een schoorsteenbrand boven de Hi-telecomwinkel. De brand brak rond 13.25 uur uit. Al snel kwam er veel rook vrij. Omdat er wellicht nog mensen binnen waren werd er opgeschaald naar grote brand. De Stadsgewestelijke brandweer heeft het vuur geblust.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland is iedereen ongedeerd uit het pand gekomen. Er kwam wel een ambulance ter plekke, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft een deel de dakpannen moeten weghalen om de brand goed te kunnen blussen. Hiervoor werd gebruik gemaakt van een ladderwagen die stond op gesteld in de winkelstraat. Rond 14.00 uur was de brand onder controle.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren