Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politieauto's botsen op elkaar

Toegevoegd: 15-12-2011, 17.38 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg zijn vanmiddag twee voertuigen van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeluk vond plaats tijdens een realistische oefening. Volgens de politie was er alleen sprake van materiële schade. Hoe groot de schade is, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (16-12-2011 om 18:42)
Ach, dat gezeur altijd hier over dit of dat !! Het is toch wel weer duidelijk dat 'onze' politiemensen iets meer serieuzere training nodig hebben dan dit?? Of ze botsen op elkaar, of de dader rijdt te hard dus laat maar gaan, of iemand kan het halve land door rijden en nog niet te pakken krijgen..
Farre (16-12-2011 om 12:17)
Zucht, dat gezeur over wie het moet betalen of de controle op de verlichting. Betalen? Dat zal een verzekeringskwestie zijn, dus niet voor de belastingbetaler.(Duh!) Verlichting? Wel eens in een auto gereden in het donker? Fietsers zonder verlichting en donkere kleding zijn dus totaal niet te zien.
Rick H. (16-12-2011 om 11:37)
Dit was een oefening! Ik vind het goed dat de politie oefeningen houdt, zo worden ze tenminste getraind. Of heeft iedereen van jullie nooit eens wat? Rijbewijs gelijk de 1ste keer gehaald? Nooit zelf eens iets tegen gehad met de auto? Wees blij dat dit niet gebeurd was als het geen oefening was.
Jajaja (16-12-2011 om 11:11)
Stelletje jankerts sorry hoor elke keer maar over belasting dit en dat.. THATS LIFEE!!!!
Thera (16-12-2011 om 10:59)
Wat een kleinzielig gezeur over belastinggeld, dat wordt bij elk incident naar voren gehaald wat totaal niet op de inhoud van het bericht slaat. Politie is verzekerd voor schade aan auto's. @Wesley vindt bekwaamheid en controleren op goede verlichting blijkbaar geen bijdrage aan de veiligheid?
Francois (16-12-2011 om 10:17)
@ Wesley en de overige belastingbetalers... Wees blij dat Zeeland een ROG heeft. Zij zijn de voorposten van het arrestatieteam. Zeeland ligt in een verdomhoekje, AT moet uit Rotterdam of west Brabant komen, in sommige gevallen duurt dat te lang, vandaar het ROG.
Cookie-instellingen beheren