Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder (21) verongelukt

Toegevoegd: 17-12-2011, 14.51 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Op de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee is vanmiddag een motorrijder van 21 jaar verongelukt. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur. Een motorrijder kwam vanuit de richting van de N59 en kwam door nog onbekende oorzaak ten val. Hij ramde een groot informatiebord en belandde in de sloot. Het slachtoffer, afkomstig uit Zierikzee, moest worden gereanimeerd en de traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter assistentie.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De arts van het traumateam is met de ziekenwagen meegereden naar Goes. De helikopter is zodoende daar later ook heengevlogen. Bij de landing van de helikopter stond de brandweer volgens procedure stand-by. Het slachtoffer is volgens de politie in het ziekenhuis overleden. De familie is geïnformeerd.

Vanwege het ongeluk was de Laan van Sint Hilaire tussen de rotondes bij de Haringvlietstraat en de Scheldestraat lange tijd afgesloten voor het verkeer. Dat was nodig vanwege het sporenonderzoek en de berging. Rond 14.15 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

De exacte oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Bergingsbedrijf Ista heeft de motor geborgen. De gemeente Schouwen-Duiveland is ter plaatse geweest om het omver gereden informatiebord op te halen. Een medewerker van energiebedrijf Delta kwam ter plekke omdat er een elektriciteitskabel bloot was komen te liggen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Es (20-12-2011 om 18:41)
Ik leef enorm mee met de nabestaanden. Uit ervaring weet ik wat dit leed allemaal met zich meebrengt, inclusief alle speculaties en verhalen. Het is al zwaar genoeg dit te verwerken.
VdVonck (20-12-2011 om 12:31)
De borden staan in de berm, een plaats waar een auto of motor niet hoort te komen. Waarom moet er gelijk gewezen worden? Een jongen van 21 is overleden. Hoe of wat doet er niet toe, er is nu een familie die donkere kerstdagen tegemoet gaat. Heel veel sterkte toegewenst.
Medeleerling ROC ( Motorrijder ) (19-12-2011 om 08:47)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Vlag op onze school staat hier op halfstok. Ook ik rij motor
Jan (18-12-2011 om 21:11)
Je bent zelf verantwoordlijk voor je rijgedrag en overal staan borden. Maar ik was er niet bij dus kan en mag er niet over oordelen. Sterkte voor de nabestaanden. Ook ik rij motor
Henk (18-12-2011 om 14:55)
Die reacties over die borden die "schuldig" zijn. Zullen we de lantaarnpalen ook maar meteen weghalen? Sterkte aan de nabestaanden.
Samantha (18-12-2011 om 11:29)
Ik wens de nabestaande heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
Cookie-instellingen beheren