Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder (21) verongelukt

Toegevoegd: 17-12-2011, 14.51 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Op de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee is vanmiddag een motorrijder van 21 jaar verongelukt. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur. Een motorrijder kwam vanuit de richting van de N59 en kwam door nog onbekende oorzaak ten val. Hij ramde een groot informatiebord en belandde in de sloot. Het slachtoffer, afkomstig uit Zierikzee, moest worden gereanimeerd en de traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter assistentie.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De arts van het traumateam is met de ziekenwagen meegereden naar Goes. De helikopter is zodoende daar later ook heengevlogen. Bij de landing van de helikopter stond de brandweer volgens procedure stand-by. Het slachtoffer is volgens de politie in het ziekenhuis overleden. De familie is geïnformeerd.

Vanwege het ongeluk was de Laan van Sint Hilaire tussen de rotondes bij de Haringvlietstraat en de Scheldestraat lange tijd afgesloten voor het verkeer. Dat was nodig vanwege het sporenonderzoek en de berging. Rond 14.15 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

De exacte oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Bergingsbedrijf Ista heeft de motor geborgen. De gemeente Schouwen-Duiveland is ter plaatse geweest om het omver gereden informatiebord op te halen. Een medewerker van energiebedrijf Delta kwam ter plekke omdat er een elektriciteitskabel bloot was komen te liggen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (17-12-2011 om 16:19)
Veel sterkte aan de nabestaande
Husq (17-12-2011 om 16:09)
Damnn jammer om dit te horen .. Ride in peace!
Marianne (17-12-2011 om 15:30)
Vreselijk voor de familie, reed net enkele minuten daarvoor over het stuk waar hij verongelukt is. Hoop dat de nabestaanden alle hulp en liefde van de mensen om hen heen zullen krijgen.
Sterkte geen woorden voor.. (17-12-2011 om 15:28)
Sterkte aan de nabestaande van deze jongeman net voor de feestdagen dit tragische bericht... Mijn 8er neefje is een aantal jaren geleden ook net voor de feestdagen verongelukt.. Sterkte aan de hulpverleners
Levi (17-12-2011 om 15:20)
Hier krijg ik kippevel van. Een vriend van me is 17dec. vorig jaar overleden. Het doet me pijn om te weten wat de familie en nabestaanden nu mee maken. Mijn gedachten gaan naar hun uit, en naar de politie-agenten die het bericht moesten brengen.
Renata (17-12-2011 om 15:18)
Jee, wat ellendig, zo'n jong mens weg. Voor alle betrokkenen: veel sterkte gewenst.
Cookie-instellingen beheren