Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gloednieuwe caravans gestolen

Toegevoegd: 18-12-2011, 21.22 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Vanaf het terrein van een caravancentrum in Hulst zijn in de nacht van zaterdag op zonmdag vier gloednieuwe caravans gestolen.


De caravans hebben een gezamenlijke waarde van vele tienduizenden euro's. Het hek rondom het terrein is opengebroken. Het totale schadebedrag is onbekend. Rond 01.00 uur vannacht is gezien dat er auto's met daarachter de caravans over de Rondweg bij Terhole richting Terneuzen reden.


De politie is op zoek naar meer getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (19-12-2011 om 17:37)
Waarschijnlijk zijn de gestolen caravans toch richting Belgie gereden! Neemt u aub contact op het met politie mocht u in de nacht van zaterdag op zondag bijv. op de Expressweg 4 caravans (zonder verlichting!) hebben zien rijden. Dit moet toch opvallen.
Alfred (19-12-2011 om 09:06)
En het valt niet op dat er 4 (!) auto's op dat tijdstip en jaargetijde rond rijden met sleurhutten .......? Tsja, als je die op een seizoensplaats zet, zie je ze nooit meer terug.
Pechvogels (19-12-2011 om 08:11)
Dit is de 3 keer .Snap niet dat niemand iets door heeft.En als ze weg rijden via Terneuzen,hebben ze veel lef.Naar de kant van Belgie zijn ze vlugger spoorloos lijkt me.Hoop dat ze vlug gepakt worden.
DD (18-12-2011 om 22:49)
Dat is de tweede keer in een jaar! Je gaat je afvragen of er iemand een persoonlijke wrok koestert tegen dat bedrijf! Sterkte aan de medewerkers, het is akelig als je hiermee te maken krijgt.
Cookie-instellingen beheren