Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode vrouw mogelijk omgebracht

Toegevoegd: 19-12-2011, 02.55 uur - Update: 19-12-2011, 03.52 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is zondagavond een dode vrouw gevonden in een woning. Zij is mogelijk het slachtoffer geworden van een misdrijf. Een man is opgepakt.


Het stoffelijk overschot van de vrouw werd zondagavond rond 23.30 uur ontdekt. Rond dat tijdstip kwam een 112-melding binnen dat er in een huis aan de M.D. de Grootstraat een vrouw lag die buiten kennis was. Er werden twee ambulances, politiewagens en een traumahelikopter naar het adres gestuurd, maar de vrouw bleek al te zijn overleden.


De politie is onmiddellijk gestart met een onderzoek in de woning. De technische recherche heeft in de woning sporen veilig gesteld. Er is een GGD-arts ter plekke gekomen om samen met de recherche te onderzoeken waaraan de vrouw is overleden.

Volgens Alwin Don van de politie kan op dit moment nog niet worden uitgesloten dat de vrouw het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Het slachtoffer wordt voor nader onderzoek naar het mortuarium in Vlissingen overgebracht. Daar zal ze maandag verder worden onderzocht.

Een 34-jarige man die in de woning aanwezig was, is aangehouden. De politie onderzoekt of hij iets met deze zaak te maken heeft. Hij wordt voorlopig in Torentijd vastgehouden.

Bodybuilder
De M.D. de Grootstraat kwam eerder in het nieuws vanwege een verdacht overlijden. In juni 2009 werd in een woning in deze straat bodybuilder Walter van Elderen om het leven gebracht. Begin september dit jaar werden drie verdachten veroordeeld tot celstraffen van zes en zeven jaar.

Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sylvia (19-12-2011 om 15:51)
@ achterbuurvrouw, gaat dit om evelien??
Mama (19-12-2011 om 13:54)
Wat is dit toch steeds. Ik word hier zo verdrietig van.Weer 4 kinderen die hun mama moeten missen. Ik vind dit echt zo verschrikkelijk.Zelf moeder van 5kids. Al had ik er geen vond ik het nog echt heel erg! Aan de kids een hele grote knuffel. Khoop dat ze het een beetje redden.Wat een verdriet weer.
Jedidja (19-12-2011 om 13:44)
Niet zo'n lekkere straat, zo te lezen.. sterkte voor nabestaanden..
Ramona teunisse (19-12-2011 om 13:03)
Evelien rust zacht meid. gecondoleerd aan de famillie en kinderen .
Thamara (19-12-2011 om 11:49)
Ook mijn sterkte en condoleances naar haar 4 kinderen
Thamara (19-12-2011 om 11:47)
Take care up there Eef! Rest in peace....
Cookie-instellingen beheren