Weerbericht:
Overdag zomers warm en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode vrouw mogelijk omgebracht

Toegevoegd: 19-12-2011, 02.55 uur - Update: 19-12-2011, 03.52 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is zondagavond een dode vrouw gevonden in een woning. Zij is mogelijk het slachtoffer geworden van een misdrijf. Een man is opgepakt.


Het stoffelijk overschot van de vrouw werd zondagavond rond 23.30 uur ontdekt. Rond dat tijdstip kwam een 112-melding binnen dat er in een huis aan de M.D. de Grootstraat een vrouw lag die buiten kennis was. Er werden twee ambulances, politiewagens en een traumahelikopter naar het adres gestuurd, maar de vrouw bleek al te zijn overleden.


De politie is onmiddellijk gestart met een onderzoek in de woning. De technische recherche heeft in de woning sporen veilig gesteld. Er is een GGD-arts ter plekke gekomen om samen met de recherche te onderzoeken waaraan de vrouw is overleden.

Volgens Alwin Don van de politie kan op dit moment nog niet worden uitgesloten dat de vrouw het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Het slachtoffer wordt voor nader onderzoek naar het mortuarium in Vlissingen overgebracht. Daar zal ze maandag verder worden onderzocht.

Een 34-jarige man die in de woning aanwezig was, is aangehouden. De politie onderzoekt of hij iets met deze zaak te maken heeft. Hij wordt voorlopig in Torentijd vastgehouden.

Bodybuilder
De M.D. de Grootstraat kwam eerder in het nieuws vanwege een verdacht overlijden. In juni 2009 werd in een woning in deze straat bodybuilder Walter van Elderen om het leven gebracht. Begin september dit jaar werden drie verdachten veroordeeld tot celstraffen van zes en zeven jaar.

Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achterbuurvrouw (19-12-2011 om 10:56)
Verschrikkelijk dit!! Pfff ja 4 kindjes laat ze achter... Het was zn lief spontaan vrouw... Zal je missen lieverd....
Angelique menheere (19-12-2011 om 10:55)
lieve schat rust zacht
Sasser (19-12-2011 om 09:55)
Zo te zien aan de fiets die buiten staat wellicht ook nog een jonge mama. Sterkte aan de eventuele kind(eren).
Joyce (19-12-2011 om 09:18)
Wat verschrikkelijk en zo vlak voor de feestdagen dit. Ik vind het heel erg wat er met deze vrouw is gebeurd. En wat ik uit de foto's opmaak is dat er een paar kinderen nu hun moeder moeten gaan missen! Ik wens vooral deze kinderen en nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe!
Frank (19-12-2011 om 09:13)
Sterkte aan familie en vrienden.
Francoise (19-12-2011 om 08:36)
Ach jee, en er staat ook een fiets met een kinderzitje. Wat afschuwelijk weer allemaal. Juist met zulke dagen maakt het extra zwaar omdat er nooit meer een gewone kerst zal zijn.
Cookie-instellingen beheren