Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode vrouw mogelijk omgebracht

Toegevoegd: 19-12-2011, 02.55 uur - Update: 19-12-2011, 03.52 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is zondagavond een dode vrouw gevonden in een woning. Zij is mogelijk het slachtoffer geworden van een misdrijf. Een man is opgepakt.


Het stoffelijk overschot van de vrouw werd zondagavond rond 23.30 uur ontdekt. Rond dat tijdstip kwam een 112-melding binnen dat er in een huis aan de M.D. de Grootstraat een vrouw lag die buiten kennis was. Er werden twee ambulances, politiewagens en een traumahelikopter naar het adres gestuurd, maar de vrouw bleek al te zijn overleden.


De politie is onmiddellijk gestart met een onderzoek in de woning. De technische recherche heeft in de woning sporen veilig gesteld. Er is een GGD-arts ter plekke gekomen om samen met de recherche te onderzoeken waaraan de vrouw is overleden.

Volgens Alwin Don van de politie kan op dit moment nog niet worden uitgesloten dat de vrouw het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Het slachtoffer wordt voor nader onderzoek naar het mortuarium in Vlissingen overgebracht. Daar zal ze maandag verder worden onderzocht.

Een 34-jarige man die in de woning aanwezig was, is aangehouden. De politie onderzoekt of hij iets met deze zaak te maken heeft. Hij wordt voorlopig in Torentijd vastgehouden.

Bodybuilder
De M.D. de Grootstraat kwam eerder in het nieuws vanwege een verdacht overlijden. In juni 2009 werd in een woning in deze straat bodybuilder Walter van Elderen om het leven gebracht. Begin september dit jaar werden drie verdachten veroordeeld tot celstraffen van zes en zeven jaar.

Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snoes (21-12-2011 om 13:43)
Ik dacht dat het ging om Evelien Menheere maar zag vandaag een andere achternaam in de krant. Aan de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.
Vriendin (21-12-2011 om 05:43)
Onze lieve Evelien was moeder van 4 kindjes, zij is door een hartaanval om het leven gekomen, er is sectie verricht op haar lichaam @ degenen die zeer respectloos reageerden: hou aub je speculaties voor jezelf en blijf vooral in de waan van politiefillms! rust zacht lieverd je was een topwijf xxx
Gusje (20-12-2011 om 13:00)
Ik kan dit nog steeds niet geloven .. :'(
Roos (20-12-2011 om 08:06)
Lieve eef rust zacht meid ook jij bent weer veel te vroeg bij je gezinnetje weg gerukt lieverd angelique jij vooral heel veel sterkte lieverd je had t al zo zwaar en de rest van de familie ook heel veel sterkte arme kids zonder hun mama bha truuske k ben er voor je schat R.I.P eef rust zacht mop
Erwin (20-12-2011 om 01:06)
Afschuwelijk. Vreselijk voor de kinderen en de familie en vrienden van de moeder. Heel veel sterkte !
Addie (19-12-2011 om 23:29)
Heel veel sterkte gewenst voor de kids en fam.
Cookie-instellingen beheren