Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Reeks slippartijen Sloeweg Noord

Toegevoegd: 19-12-2011, 10.45 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Door de gladheid ontstonden vanochtend veel ongevallen op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem. Daar reden vanaf 07.15 uur diverse auto's van de weg.

Het ging om een flink aantal ongevallen. Er reden in eerste instantie drie auto's in de sloot, maar later volgden nog enkele slippartijen. Enkele auto's belandden alleen in de (midden)berm, maar er was in sommige gevallen ook sprake van letsel.


De brandweer van Nieuwdorp heeft op deze weg ook geassisteerd bij een auto die in de sloot was beland. De gewonde zat niet bekneld maar liep wel flinke verwondingen op. Het slachtoffer van dit ongeluk is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege de reeks ongelukken op de Sloeweg Noord werd deze weg lange tijd afgesloten voor het verkeer. Eerst werd de weg alleen afgesloten richting Middelburg, later volgde ook de andere rijrichting. Dit zorgde voor flinke vertragingen en files.

Rond 10.00 uur was de weg weer open. Toen moesten nog wel enkele voertuigen worden geborgen.

Zie ook:
- Verkeerschaos door gladheid (overzichtsitem) (19-12-2011)


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ollie (20-12-2011 om 00:16)
Zo dat was idd niet normaal... Heb er zelf veertig minuten vastgestaan, maar ja de hulpdiensten moeten hun werk ook kunnen doen!
Cookie-instellingen beheren