Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Twaalf man op onderzoek dode

Toegevoegd: 19-12-2011, 10.59 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft twaalf man gezet op het onderzoek naar de dode vrouw in Goes. Het slachtoffer is de 31-jarige bewoonster.

De aangehouden verdachte is een bekende van het slachtoffer. De politie onderzoekt wat de oorzaak is van het overlijden van de vrouw. Rechercheurs verhoren vandaag de verdachte en enkele getuigen. Tevens wordt een buurtonderzoek gehouden.


Ook zal vandaag nog nader forensisch onderzoek in de woning van het slachtoffer worden verricht. Om meer informatie over het overlijden te weten te komen, zal morgen sectie worden verricht. De politie werkt momenteel met twaalf politiemensen aan dit onderzoek.
 
Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'
- Dode vrouw mogelijk omgebracht (18-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Agnes (21-12-2011 om 00:20)
Kinderen weer de dupe. Te triest voor woorden ! (4 kinderen van 3 vaders, oma zorgt voor kinderen, gelukkig maar, anders waren ze al lang uit huis geplaatst!) Veel sterkte voor familie en natuurlijk voor alle hulpverleners!
Samantha en Matthew (20-12-2011 om 16:16)
Echt vreselijk nieuws,hoop dat de politie etc erachter komt wat er precies gebeurd is. Heel veel sterkte voor de kinderen,fam en vrienden. gecondoleerd iedereen!
Jos (20-12-2011 om 13:24)
Aan allen die deze vouw gekend hebben en moeten missen heel veel sterkte voor jullie allen!!!
Boos (20-12-2011 om 09:01)
@Coco weet niet hoe je er bij komt dat Evelien door iemand uit het leven is gerukt hoor. Maar daar is nog helemaal niets over bekend?? Dus voor je onzin gaat lopen roepen hier. Eerst eens even goed lezen.
Coco (19-12-2011 om 13:37)
Mijn medeleven gaat uit naar het vrouwtje haar kinderen,ouders en verdere familie,en vrienden....hoorde dat ze vier kinderen had,,,wat een laffe daad om de moeder van je kinderen zo uit het leven te rukken..hier zijn geen nette woorden voor
Jeanne (19-12-2011 om 13:08)
Kende evelien als van jongs af aan heb er geen woorden voor we zullen haar missen en wens ze rest van de familie heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren