Kop/staartbotsing op Paul Krugerstraat in Vlissingen

Toegevoegd: 28-02-2005, 11.08 uur

Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen vond maandag omstreeks 07.55 uur een kop / staartbotsing plaats.

Een 53-jarige automobilist reed over de Paul Krugerstraat in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg. Hij kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 24-jarige bestuurder moest remmen voor het overige verkeer. Tussen hen ontstond een aanrijding en een daarachter rijdende 51-jarige man botste vervolgens tegen de auto van de 24-jarige.

Alledrie de betrokkenen zijn afkomstig uit Vlissingen; de auto’s raakten beschadigd. Door de politie werden verkeerskegels op de rijbaan geplaatst om de plaats van het ongeval af te zetten. Een achteropkomende bestuurder reed met een kegel onder zijn auto weg.

Daarachter kwamen nog enkele automobilisten met elkaar in botsing, zij hebben de schade onderling geregeld en hier zijn verder geen gegevens bekend. De Paul Krugerstraat werd ter hoogte van de Boterbloemlaan afgesloten en het verkeer werd omgeleid.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750