Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tientallen tips in zaak dode vrouw

Toegevoegd: 20-12-2011, 17.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft tientallen tips binnen gekregen over de vrouw die zondagavond dood gevonden werd in haar woning aan de M.D. de Grootstraat in Goes. De politie is bezig deze mensen te horen.
 
Vandaag heeft sectie op het slachtoffer plaatsgevonden. De resultaten worden nu bestudeerd en de eerste conclusies van dat onderzoek worden op z'n vroegst woensdagmiddag verwacht.
 
Het stoffelijk overschot van de vrouw werd zondagavond rond 23.30 uur ontdekt. Haar 34-jarige vriend, die in de woning aanwezig was, is aangehouden. De politie onderzoekt of hij iets met deze zaak te maken heeft. Hij wordt voorlopig in Torentijd vastgehouden. Het slachtoffer had vier minderjarige kinderen. Vanwege het overlijden van hun moeder is er opvang geregeld. De politie werkt momenteel met twaalf politiemensen aan dit onderzoek.


Zie ook:
- Dossier 'Moord en doodslag in Zeeland'
- Getuigen gezocht in zaak dode vrouw (19-12-2011)
- Twaalf man op onderzoek dode (19-12-2011)
- Dode vrouw mogelijk omgebracht (18-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (23-12-2011 om 23:25)
Marijke als je niks intelligents te vertellen hebt zeg dan niks.iedereen heeft recht op geluk ook na een scheiding.proef ik hier jaloezie of gewoon een laag iq en eq. ze was een mooi mens en daar gaat het om.
Lisanne (21-12-2011 om 22:12)
Lieve angelique, gecondoleerd met dit grote verlies. wat erg voor haar kindjes ook. ben erg geschrokken ik ken jullie nog van de ruyterhoek en jeugd circus hogerop. sterkte met dit verlies . xxxx
Petrus (21-12-2011 om 21:48)
Marijke!Ga zelf een stuk kaas eten in plaats van dit soort uitspraken te doen.Lekker schijnheilig iemand ben jij als je er zo over denkt, t zou wel anders zijn als het iemand betrof uit jouw verachterlijkte cultuur Mens ga toch tv kijken als je die tenminste hebt.Veel sterkte aan de nabestaanden
Ria (21-12-2011 om 17:16)
Het ware te wensen , dat alle mensen....met al hun gebreken, zichzelf eens bekeken! Dan zouden zij het wel laten , om over and'ren te praten!
N`Rico (21-12-2011 om 16:50)
Vreemd verhaal.. waarschijnlijk is er drugs in het spel geweest gezien het verleden van deze jonge dame! Ik ken haar van diverse house feesten en ze kon er wat van wat betreft drugs gebruiken..
Een vriendin !!!! (21-12-2011 om 15:46)
Ik krijg hier tranen van in mijn ogen en wat moet de familie dan wel niet voelen te tries voor woorden dat mensen gelijk hun mening klaar hebben liggen wens liever de familie en haar kindjes veel sterkte in deze verschrikkelijke tijd moppie ik denk aan jullie dikke kus joyce
Cookie-instellingen beheren