Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Zwaargewonde van schip gehaald

Toegevoegd: 21-12-2011, 15.04 uur
De helikopter bij het ziekenhuis in Terneuzen
De helikopter bij het ziekenhuis in Terneuzen
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een zwaargewonde man is woensdagochtend met een reddingshelikopter uit het Belgische Koksijde van boord van een schip gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

De bemanning van de zogeheten Seakinghelikopter kreeg in de ochtend de melding dat er aan boord van een schip, ter hoogte van Nauw van Bath, een persoon bekneld was komen te zitten. Het slachtoffer werd aan boord van het schip gestabiliseerd door een dokter die door de helikopter aan boord gebracht was.


De helikopter is uiteindelijk met het slachtoffer aan boord naar het ziekenhuis in Terneuzen gevlogen. Hier stond volgens procedure de Terneuzense brandweer stand-by tijdens het landen en opstijgen van de helikopter. De gewonde is na de landing met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het slachtoffer bekneld is komen te zitten is niet bekend, zijn toestand is stabiel.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sarina (21-12-2011 om 15:15)
Beterschap aan de gewonde ! Begreep al niet waarom die "rare"helicopter daar stond....
Cookie-instellingen beheren