Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 75 km

Jonge winkeldief (14) betrapt

Toegevoegd: 21-12-2011, 18.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -  Woensdagmiddag omstreeks 15.15 uur is een 14-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

In de Jumbo-supermarkt aan de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg had de jongen alcoholische drank met zich meegenomen, zonder deze te betalen. Hij was betrapt door winkelmedewerkers en deze hebben de politie gebeld.


De jongen is overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jumbo fan (21-12-2011 om 20:51)
Weer zoiets. Een 14 jarige op dievenpad en dan wel om alcohol. Huiszoeking doen en kijken wat er allemaal op en in zijn kamer/huis ligt,Voor hetzelfde geld was hij op straat gaan drinkejn en had de Jumbo een slechte naam gehad en ook nog eens een fikse boete. Flink aanpakken leuke kerstvakantie .
Cookie-instellingen beheren