Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeval Biervliet

Toegevoegd: 23-12-2011, 09.41 uur - Update: 23-12-2011, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - De hulpdiensten zijn vrijdagmorgen uitgerukt voor een eenzijdig ongeval in Biervliet.


Rond 07.30 uur kwam een 22-jarige man uit Heinkenszand met zijn bestelbus in een droge sloot terecht op de Paviljoenweg. In eerste instantie was er sprake van een beknelling, maar dit bleek bij aankomst van de hulpdiensten niet het geval. Wel is besloten om de man gecontroleerd uit het voertuig te bevrijden. Voor de klus werden dan ook twee brandweervoertuigen ingezet.

Het slachtoffer kon na ruim een uur uit de auto worden bevrijd. De zwaargewonde man is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk heeft de man onder andere een hersenschudding en rugletsel opgelopen.

Het verkeer had vanmorgen wat overlast door de werkzaamheden van de hulpverleners en van takelwerkzaamheden door het sleepbedrijf, maar rond 09.15 uur waren alle sporen opgeruimd en kon het verkeer weer zijn normale doorgang vinden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen P. (25-12-2011 om 13:40)
@ Marja: Hoezo gaan "we" ?
E (24-12-2011 om 23:06)
Deze jongeman heeft twee gebroken ribben en maakt het door omstandigheden redelijk goed licht nog wel in ziekenhuis
Marja (23-12-2011 om 16:06)
Ja hoor!gaan we weer met oordelen en verwijten!zou het niet kunnen dat het slachtoffer onwel is geworden?of misschien een epileptische aanval heeft gehad?mensen verbeter de wereld en begin bij jezelf..sterkte voor de gewonde
Fietser (23-12-2011 om 15:05)
Zo te zien iets te hard de bocht genomen, zeker met een bestelauto. Is er nog goed vanaf gekomen, voor hetzelfde had de sloot vol water gestaan, na al die regen. Hopelijk helen de wonden en de rug ook goed. Sterkte voor de jongeman.
Jeroen P. (23-12-2011 om 12:31)
Ben wel benieuwd hoe het met deze jonge man is. Ik was namelijk degene die de deur open deed. Ik weet niet wat hij heeft opgelopen maar zowiezo veel beterschap toegewenst.
Cookie-instellingen beheren