Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval Sint Jansteen

Toegevoegd: 23-12-2011, 22.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - Vrijdagavond rond 18.45 uur is er een gewapende overval gepleegd op de SPAR supermarkt aan de Martje van Wartje in Sint Jansteen.

Bij de overval waren twee of drie daders betrokken. Na de overval zijn ze gevlucht in een donkerkleurige Seat Leon. Er is een gedeelte van het kenteken bekend, nl. 64-XV-.. De laatste combinatie is niet bekend. Getuigen van de overval zijn deze auto achteraan gereden en hebben de politie gebeld. De daders wisten helaas te ontkomen.


De politie heeft ter plaatse kort sporenonderzoek gedaan. Ook zijn er bewakingsbeelden veilig gesteld. De recherche onderzoek de zaak. Of er iets buit is gemaakt is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjolein (29-12-2011 om 10:24)
@slachtoffer.Heel erg dat je dit hebt meegemaakt maar snap je reactie niet echt.Ik kan namelijk geen een reactie vinden die kwetsend is.Iedereen leeft met jullie mee en hoopt dat de daders snel worden gepakt.Wat nou niet gewaardeerd??
Slachtoffer (28-12-2011 om 21:48)
Mensen mensen, je moet dit zelf eens meemaken. dan zal je wel anders typen!!!! sommige reacties zijn dus niet gewardeerd door de slachtoffers denk eerst goed na voor je iets zet!!!!!!!!
Hoor wel eens wat (28-12-2011 om 12:06)
Kijk eens goed rond op Steen zelf.Volgens de verhalen(die in de ronde gaan)komen de daders bij iemand die op Steen woont.ook geen brandschoon lijstje heeft deze persoon blijkbaar.
Melvin (25-12-2011 om 16:15)
Kijk op RDW/VWE, en je ziet veel VW/Ford/Peug enz die met die combi beginnen Laat het RDW het handje vol dat overblijft op lijst zetten, en trek bijv autos uit groningen eraf, houd je niet veel over Denk dat er dan zo wel een auto gevonden moet kunnen worden Ze kunnen wel, maar moeten ze t wel doen
Gianna (24-12-2011 om 20:27)
Over het kenteken: ik heb me daar bij Opsporing Verzocht ook altijd over verbaasd. Je zou toch zeggen dat met een druk op de knop in elk geval een beperkt aantal auto's geselecteerd kan worden o.b.v. kleur, deel van het kenteken, merk, etc. Weet iemand waarom dat kennelijk niet mogelijk is?
Santa (24-12-2011 om 17:39)
Tuurlijk is dit nummerbord makkelijk te vinden maar zou iemand een overval plegen met zijn eigen auto??? K denk ut nie eej, zal wel óf gestolen zijn ,óf valse platen denk ik. Merry Christmas to you all!!
Cookie-instellingen beheren