Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 227 km

Auto botst tegen boom Zierikzee

Toegevoegd: 23-12-2011, 23.44 uur - Update: 24-12-2011, 11.50 uur
Het eenzijdige ongeval op de Lange Blokweg bij Zierikzee
Het eenzijdige ongeval op de Lange Blokweg bij Zierikzee
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op de Lange Blokweg (N654) bij Zierikzee is vrijdagavond een auto tegen een boom gebotst.

Het ongeval vond even voor 21.45 uur plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 1,5. Door nog onbekende oorzaak verloor de vrouw de macht over het stuur en botste vervolgens tegen de boom. De auto kwam toto stilstand met de achterzijde in een sloot en raakte total loss.
 
In eerste instantie werd er gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling, maar toen de hulpdiensten ter plekke kwamen bleek dit niet het geval. De brandweer heeft wel geassisteerd bij het ongeval. De 36-jarige bestuurster, een vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland, en haar 4-jarig zoontje zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. In het ziekenhuis werd van de vrouw een bloedproef afgenomen om te kijken of ze onder invloed van alcohol had gereden. In afwachting van de uitslag hiervan, zal haar rijbewijs worden ingevorderd.
 
De weg was door het ongeval afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren