Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dronken man rijdt tijdens rijverbod

Toegevoegd: 24-12-2011, 11.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de politie is zaterdag het rijbewijs ingenomen van een 44-jarige Vlissinger. Dit omdat hij was gaan rijden in zijn auto ondanks dat hij een rijverbod had gekregen.
 
Het eerste contact met agenten was rond 02.30 uur ter hoogte van de Dorus Rijkersstraat in Middelburg. Hij liep op zijn sokken en was duidelijk onder invloed van alcohol. Hij wilde wegrijden in zijn auto die dwars op de stoep stond. Omdat hij zo dronken was, zetten agenten zijn auto in een parkeervak en kreeg hij een rijverbod opgelegd van acht uur. Hij beloofde plechtig niet meer te gaan rijden.


Deze belofte verbrak hij al snel want kort daarna zagen agenten hem toch rijden over de Zandkreekstraat. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal werd hij weer in vrijheid gesteld. Hij verkoos een nachtelijke wandeling op zijn sokken boven een hem aangeboden taxirit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dwegkwijt (25-12-2011 om 14:08)
Per direct het alcoholslot invoeren voor dit hardleerse individu; het scheelt de directe omgeving een hoop leed en voor hemzelf een hoop euro's!
RK (25-12-2011 om 10:20)
@Nel Nel heeft zo te zien ook een slok op gehad bij het schrijven. Ha ha ha.
Thomas (24-12-2011 om 17:33)
Haha, het is toch eigenlijk ook altijd wel belachelijk dat ze zo iemand zijn autosleutels gewoon mee laten nemen, als hij nog zat is he. Of sluit zo iemand tenminste op totdat hij terug nuchter is. Of hou zijn autosleutels op het bureau, en laat hem er de volgende dag maar om komen.
Nel (24-12-2011 om 16:05)
Lekker iemand die dit doet. Nooit meer terug geven. Ben blij dat hij niemand heeft aangereden of een andere auto die daar staat beschadigd. Hij/Zij blijkt niet kunnen leren van fouten. In de papierversnipperaar aub. en ook nog een leuke boete er boven op. Hij zal leren
Cookie-instellingen beheren