Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Jongen (11) bedreigd en beroofd in Souburg

Toegevoegd: 25-12-2011, 14.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Zaterdag tussen 16.00 en 16.30 uur is in de Willem-Alexanderstraat in Oost-Souburg een 11-jarige Middelburgse jongen door drie, hem onbekende jongens, beroofd.

De jongen fietste vanuit de richting van de Kromwegesingel door de Willem-Alexanderstraat in Oost-Souburg in de richting van Middelburg. Op een basketbalveldje stonden de drie jongens. Toen de jongen hen voorbij reed, kwamen ze achter hem aan en trokken hem van zijn fiets. Hij werd vastgepakt en onder bedreiging van een scherp voorwerp werd hij van zijn gsm en jas beroofd.
 
Toen de jongens hem loslieten is de 11-jarige weggerend en liet zijn fiets achter. Deze bleek later ook weg te zijn. De drie jongens zijn rond de 15 à 16 jaar, ca. 1.70 m lang en hadden alledrie een donkere jas aan. Eén van hen droeg een rode pet met de witte letters NY, de tweede een witte pet met gekleurde stippeltjes en eveneens de letters NY. Over de pet van de derde jongen is niets bekend.


De politie is op zoek naar deze drie jongens. Mensen die weten om wie het gaat en eventuele getuigen van deze beroving worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barry butsers (26-12-2011 om 23:43)
Ik kom zulke lui nou nooit tegen, misschien komt t omdat ik iedereen die ook maar te dicht op mij afkomt aankijk en met mn ogen zeg....'kom aan me en ik trek je hoofd van je romp'...maar goed,tegenwoordig is t overal raak inderdaad.
Adrie (26-12-2011 om 23:12)
Stelletje hufters echt knap hoor met zijn drieen tegen en knulletje van 11,ze moeten ze gelijk met famielie en al uit nederland verwijderen mis je helemaal niks aan
Jol (26-12-2011 om 22:13)
Ik weet ZEKER dat er mensen zijn die weten wie deze gasten zijn. Ouders? Vrienden? Je hebt toch geen respect voor matties die dit flikken bij een jong mannetje! www.meldmisdaad.nl. Desnoods anoniem!
Alex (26-12-2011 om 19:38)
Vooropgesteld het is erg dat dit gebeurd maar moet erg lachen om de komische reacties erop zoals ook al in Souburg ja als je met oogkleppen op loopt gebeuren die dingen niet in onze provincie. Bij ons dealen ze drugs, vernielt men geparkeerde auto's etc al jaren.
Tevenseenveronstrustemoeder (26-12-2011 om 18:19)
Signalement van de fiets,....... kunnen we kijken wie van die jongens erop fiets hierin de buurt..... Ik heb zon donkerbuin vermoeden.
Sjefke (26-12-2011 om 14:27)
Jammer he Souburg was vroeger zo leuk, en veilig. Daar ook eens mijn hond wat vaker uitlaten, tis er nog al eens raak....
Cookie-instellingen beheren