Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieonderzoek na autobrand

Toegevoegd: 25-12-2011, 21.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - De Zeeuwse politie is zondagavond een technisch onderzoek gestart na een autobrand in Koudekerke.

Rond 17.45 uur brandde een auto aan de Meindersweg bij Koudekerke volledig uit. De auto stond op een verlaten stuk tussen de bossen. De brandweer van Koudekerke had de brand snel onder controle. Een bergingsbedrijf heeft de auto vervolgens weggesleept.


Enige tijd later is er door de politie toch besloten een onderzoek te starten. Hiervoor is de Meindersweg tot ongeveer 21.00 uur afgesloten geweest. De technische recherche heeft op locatie diverse sporen veilig gesteld. Woordvoerster Esther Boot kan bevestigen dat er onderzoek is gedaan na de autobrand. Meer informatie wil de politie op dit moment nog niet vrijgeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
. (26-12-2011 om 15:42)
Ik zie dat QuasiMoto er verstand van heeft. Om sporen veilig te stellen is het beter om het voertuig mee te nemen naar een plaats van onderzoek. denk ik....
QuasiMoto (26-12-2011 om 10:49)
Lekker professioneel om de auto eerst te laten bergen en dan een onderzoek te starten...
Cookie-instellingen beheren