Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 431 km

Autobrand Koudekerke mogelijk misdrijf

Toegevoegd: 26-12-2011, 11.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - De politie Zeeland is nog steeds druk bezig met het onderzoek naar de autobrand bij Koudekerke gistermiddag. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.
 
Zondag, eerste kerstdag, ging er een auto in vlammen op aan de Meindersweg in Koudekerke. De auto stond geparkeerd tussen de bossen en brandde volledig uit.


Gisteravond heeft de politie de Meindersweg afgesloten voor technisch onderzoek. De technische recherche heeft enkele sporen veilig gesteld. De politie wil verder niet op de zaak ingaan en maakt alleen bekend dat een misdrijf in deze zaak niet wordt uitgesloten.

Zie ook:
- 25/12/2011: Politieonderzoek na autobrand


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (26-12-2011 om 12:59)
Hoezo "een misdrijf niet uitgesloten" ? Brandstichting is toch ALTIJD een misdrijf ? (En trouwens lijkt me stug dat de autobranden van de laatste dagen in Vlissingen en Koudekerke allemaal spontane en op zich staande gevalletjes zijn....)
Cookie-instellingen beheren