Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 267 km

Meisje gewond na val van paard

Toegevoegd: 26-12-2011, 13.45 uur
De opgeroepen traumahelikopter kon worden gecancelled.
De opgeroepen traumahelikopter kon worden gecancelled.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een meisje is vanmiddag in Middelburg gewond geraakt toen zij van een paard viel.


Volgens de politie kwam het meisje rond 12.25 uur na de val onder het paard terecht. Vrij snel werd naast een ambulance en een motorambulance ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

De helikopter hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen. Het ambulanceteam vond de inzet van het traumateam uiteindelijk niet nodig. De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paarden (27-12-2011 om 18:20)
Sterkte er mee ik ben ook van mij paard afgevallen ik heb een gebroken arm gehad die en ander arm schiet er wel is uit en ik rij nog steets paard Sterkte nogmaals
Paardengek (26-12-2011 om 15:32)
Sterkte ermee, ik weet hoeveel pijn het doet om van een paard te vallen en eronder te komen. Hoop dat het mee valt... Sterkte nogmaals
Cookie-instellingen beheren