Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meeuw gered uit boom in Goes

Toegevoegd: 26-12-2011, 13.56 uur
De meeuw was vast komen te zitten in een tak.
De meeuw was vast komen te zitten in een tak.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft op Tweede Kerstdag een meeuw gered die in Goes vast was komen te zitten in een boom.

De brandweer werd rond 10.25 uur opgeroepen voor de melding aan de Industriestraat. De dierenambulance was toen al ter plaatse, maar kreeg het diertje niet uit de boom. Het zat met een poot vast aan een tak.


De brandweer heeft de vogel losgehaald en overgedragen aan de dierenambulance. De meeuw is naar opvang De Mikke in Middelburg gebracht voor nader onderzoek.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mens onder de dieren (3-1-2012 om 00:08)
K op meeuw, jouw reactie is er zo één van "alles wat je zegt dat ben jezelf"... dat alleen al is tekenend voor je IQ. En lezen is kennelijk niet je sterkste kant. Probeer het nog maar eens. En dat grapje, je mag het hebben hoor ! Behoord is trouwens met een t en ieder geval zijn 2 woorden.
Sheena (2-1-2012 om 23:47)
Ach kijk die reacties. Nu begrijp ik heel goed het gezegde : wie de mensen heeft leren kennen leert de dieren liefhebben
Dierenvriend (31-12-2011 om 19:39)
Leen wat een lieve Oma heb je een echte dierenvriend. Was iedereen maar zo attent.
Marco (28-12-2011 om 09:49)
@Peter Er zijn genoeg meeuwen dan dat jij broers of zussen heb e.a. Fam, dus praat niet zo raar, als één van hun opgevouwen zit aan een boom heb jij ook liever dat ze hun eerst helpen dan dat ze door rijden om een meeuw te helpen. Dus, zet de dier niet helemaal boven de mens. Hou ons gelijk.
Mar (28-12-2011 om 07:35)
@ Ko p meeuw: Je had het over "survival of the fittest"? ECOsystem? Als je wat verder kijkt dan je toetsenbord kun je zien dat de mens dat hele ecosysteem aardig om zeep aan het helpen is. Dus "de natuur z'n gang laten gaan" is een beetje misplaatste opmerking...
K op meeuw (27-12-2011 om 22:30)
@mens onder de dieren. Jij behoord in iedergeval onder de domme, dat blijkt wel uit je reacties. En zeker tot het zwakke, want als je de dieren boven de mensen verheft zul je het niet lang volhouden. En ik vind je "grapje" niet te waarderen. @jeroen jij bent de slimste
Cookie-instellingen beheren