Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandjes nabij kinderboerderij

Toegevoegd: 28-12-2011, 03.39 uur
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - In de omgeving van de kinderboerderij aan de Evertsenlaan in Terneuzen hebben dinsdagavond twee containerbrandjes gewoed.

De brandweer van Terneuzen kreeg omstreeks 21.00 uur de melding van een containerbrand aan de Evertsenlaan. Eenmaal ter plaatse werd de container vol met water gezet. Tijdens een controle langs het terrein werd nog een tweede containerbrand ontdekt. Ook deze container is volgezet met water.


De brandjes zijn vermoedelijk aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (29-12-2011 om 23:45)
Wat is het volgende , de kinderboerderij in brand? Dat onnozele volk interesseert het niet hoe bang die dieren geweest zijn. Politie: besteed hier aandacht aan. Buurtbewoners: blijven bellen naar politie!!
Down Town Old Village (29-12-2011 om 00:42)
Het is weer triest om dit te lezen,we zijn zo blij met het bestaan van de kinderboerderij,die mensen roeien met de riemen die ze hebben,gesteund door vrijwilligers,ga ergens anders keet trappen,wees een vent en steek die troep af voor het politiebureau..
Ex werkneemster kinderboederij (28-12-2011 om 23:07)
Ja, aanpakken die lui. En.? er is ook al ingebroken een tijdje terug op de Kinderboerderij. Is daar al eens wat aangedaan dan? ze zijn weer goed bezig daar..
Ine (28-12-2011 om 17:19)
Er zijn altijd mensen die vuurwerk leuk vinden. Prima. Laten ze het op een plek afsteken waar mensen en dieren er geen last van hebben of bij een boer op het land om de gansen te verjagen. Iedereen blij.
Zeeuwse mevrouw (28-12-2011 om 16:50)
Ik snap die lui niet! Waarom steeds dat vuurwerk afsteken bij dieren in de buurt. de politie moet daar eens naar gaan kijken ! Hoop dat ze hun tengels flink verbranden. Dat stomme vuurwerk zou alleen een uurtje bij oud en nieuw moeten kunnen. En niet bij dierenasiel, boerderijen in de buurt.
Buurtbewoner (28-12-2011 om 15:07)
Er is in de buurt te weinig politie controle in de eindejaars periode ze knallen het vuurwerk achter je hielen of naar dieren.
Cookie-instellingen beheren