Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Illegaal vuurwerk, man opgepakt

Toegevoegd: 28-12-2011, 13.45 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft woensdag in Oost-Souburg een hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen.


Volgens de politie werd het vuurwerk gevonden in een woning aan de Lunet. Om hoeveel vuurwerk het precies gaat, is niet bekend gemaakt.

Een 19-jarige bewoner is verhoord en het vuurwerk is in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja van de steenhoven (18-9-2021 om 23:29)
Nog steeds nachten wakker van deze raaskal. Tranen in m'n ogen als ik dit weer lees.
suspicious sticky sock (10-6-2020 om 23:33)
In een wereld voor tumult en eigenaardigheden, blijf ik dit toch een van de onderwerpen vinden die bovenaan moet staan op politiek niveau evenals maatschappelijk niveau. Wat zich hier heeft afgespeeld kan niet door de beugel en vind ik weerzinwekkend. Hoe haalt de desbetreffende persoon het in het hoofd om zich hier schuldig aan te maken. Schande spreek ik ervan. En wat gebeurd eraan hoor ik u denken? Er wordt een virus losgelaten genaamd covid-19 en er wordt geprotesteerd tegen de nertsenfokkerij. Het is een klein begin maar het begin is er.
Kogel door de mountain (10-6-2020 om 23:19)
@ Dondersteen: de persoon in kwestie zit momenteel nog steeds zijn straf uit. Over enkele jaren staat hij op vrije voeten, mits hij zich gedraagt. Ik ben voorbereid voor het langverwachte moment. Neem geen risico's met zulk soort types. Tuig van de bovenste richel, ze leren het nooit. Belhamels.
John de Mol (10-6-2020 om 23:17)
Gaat er nog wat aan gedaan worden daar op de hoek!? Het blijft een komen en gaan van dat gespuis..hele dagen van die harde klappen, ik word er niet goed van!!!
Japie (3-5-2020 om 13:17)
Krijg nog steeds een doos van die schurk in de Lunet. Denk dat ik zelf maar eens langs ga binnenkort.
Hendra van de bullet mountain (3-5-2020 om 01:53)
Goedenavond, Die jongen is geen spat veranderd! Het is nog steeds hele dagen pattat daar op de hoek van de straat. Duitstere types over de vloer, vooral in de late uurtjes. Het is genoeg geweest, tijd voor rust in de straat!!!!!
Cookie-instellingen beheren