Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

EHBO-ploeg Koewacht behaalt eerste plaats

Toegevoegd: 13-03-2005, 23.50 uur
Door: Christian van der Weele [Regioteam HVZeeland.nl]

'S-GRAVENPOLDER - Op 12 maart vonden de vaardigheidsproeven weer plaats in 's-Gravenpolder.

De EHBO Goes is daarbij geëindigd op de vierde plaats. De eerste plaats is voor EHBO Koewacht, St. Ludwina, maar zij deden mee in verband met het uitwisselingsprogramma dat tussen de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO en de Nationale Bond bestaat en kon zich dus niet plaatsen voor de landelijke vaardigheidsproeven.

's-Gravenpolder werd tweede en zal zaterdag 2 april mee doen met de vaardigheidsproeven van de Nationale Bond voor EHBO en zullen op 21 mei Zeeland vertegenwoordigen op de landelijke vaardigheidsproeven die in Oostvoorne wordt gehouden.

Er waren 6 boxen (onderdelen), zoals beademen, een vechtpartij met gewonden, so met inhalatietrauma, diagnosebox etc. Volgend jaar worden de aparte vaardigheidsproeven van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO en de Nationale Bond voor EHBO waarschijnlijk samengevoegd ivm geringe belangstelling


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren