Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle containerbrand Terneuzen

Toegevoegd: 28-12-2011, 22.23 uur
Een omstander zorgde ervoor dat de brand in omvang beperkt bleef. Een omstander zorgde ervoor dat de brand in omvang beperkt bleef.
Een omstander zorgde ervoor dat de brand in omvang beperkt bleef.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij seniorencomplex ''Ferdinand Bol'' aan de Ferdinand Bolstraat in Terneuzen heeft woensdagavond een felle containerbrand gewoed.

De brand, die omstreeks 20.00 uur werd ontdekt, is door een aanwezige verzorgster geblust met de brandslang van het pand. Door het snelle ingrijpen is voorkomen dat meerdere containers en de overkapping, die direct naast het seniorencomplex zijn gelegen, in vlammen opgingen.


De brandweer kwam ter plaatse om een nacontrole uit te voeren en het geheel af te blussen. De brand is vermoedelijk aangestoken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (30-12-2011 om 14:33)
Wat Bent zegt is wel waar maar waarom moeten de ouders er voor boeten, laat dat tuig een lange werkstraf geven in een brandwond centrum of bij de brandweer.
Bent (29-12-2011 om 09:56)
Hopende dat de daders snel gepakt worden en voor ALLE kosten opdraaien, vader en moeder ook nog even korten op de kinderbijslag.
Cookie-instellingen beheren