Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle woningbrand Vlissingen

Toegevoegd: 30-12-2011, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een korte maar felle brand heeft vanmiddag in Vlissingen voor flink wat rook- en roetschade gezorgd.

De brand woedde in een rijtjeswoning aan de Batenburg en werd rond 15.00 uur ontdekt. De bewoners waren op dat moment niet thuis. Al snel werd gemeld dat er sprake was van een uitslaande brand en zodoende werden twee tankautospuiten uit Middelburg en Koudekerke en een ladderwagen uit Middelburg gealarmeerd.


De brand woedde in een slaapkamer op de eerste verdieping. De rook verspreidde zich echter door het hele huis. De brandweer heeft de voordeur ingebeukt om binnen te komen. Rond 15.15 uur was de brand onder controle. De brandweer heeft het vuur inmiddels gedoofd en is gestart met het ventileren van de woning. Ook is een nacontrole uitgevoerd bij het aangrenzende pand.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (31-12-2011 om 00:17)
Wat doet brandweer koudekerke daar? Ik dacht dat vlissingen ook brandweer had op nog geen 500 m hemels breed!!!!!!
Cookie-instellingen beheren