Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Illegaal vuurwerk in woningen St Philipsland

Toegevoegd: 30-12-2011, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - In een garage bij een woning in Sint Philipsland is donderdagmiddag 20 kg illegaal vuurwerk ontdekt en in beslaggenomen. De politie kwam het vuurwerk op het spoor na een anonieme melding.

Het vuurwerk bestond uit lawinepijlen, 200duizendklappers en nitraatbommen. Tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt. Verder onderzoek leidde naar een man uit Bergen op Zoom. In overleg met justitie is huiszoeking gedaan in zijn woning. Daar werd geen vuurwerk aangetroffen. Wel werd de man aangehouden en als verdachte gehoord voor het handelen in illegaal vuurwerk. Na opmaken van proces-verbaal is ook hij weer in vrijheid gesteld. 


Vrijdagavond trof de politie wederom een partij illegaal vuurwerk aan. Dit keer in een schuurtje achter een woning in Sint Philipsland. Gaat om 30 kg illegaal siervuurwerk. Vuurwerk is in beslaggenomen en tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren