Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij woningbrand M'burg

Toegevoegd: 31-12-2011, 16.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag iemand gewond geraakt bij een woningbrand. Het vuur werd snel gedoofd.

De brand woedde in een hoekwoning in de Koningin Julianastraat in de wijk Nieuw-Middelburg. Volgens de politie was er sprake van een vlam in de pan. De Veiligheidsregio Zeeland sprak van een brand in de woonkamer.


De brandweer schaalde op naar middelbrand en alarmeerde een ladderwagen en twee blusvoertuigen. Ter plekke bleek dat de brand qua omvang meeviel en zodoende werd er maar één blusauto ingezet. De brand was snel onder controle.

Bij de brand raakte één persoon gewond. Een rapid responder ontfermde zich samen met buurtbewoners over de gewonde. Later kwam een ambulance ter plekke om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen. Vermoedelijk had het slachtoffer brandwonden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren