www.hvzeeland.nl

Inbraken rond de jaarwisseling

Toegevoegd: 01-01-2012, 12.15 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Rond de jaarwisseling is er op diverse plaatsen in de provincie ingebroken. In totaal zijn zeker vier inbraken bekend.

In een woning aan de Boshoeveweg in Oud-Vossemeer is een inbraak ontdekt. Op vrijdag 30 december omstreeks 18.45 uur werd de inbraak ontdekt. De dader(s) heeft/hebben een deur geforceerd om de woning binnen te komen. Vermoedelijk zijn er sieraden weggenomen uit de woning.

Tussen 16.30 en 20.30 uur op vrijdag 30 december is ingebroken in een woning aan de Aagje Dekenstraat in Terneuzen. Om de woning binnen te komen heeft/hebben de dader(s) een deur geforceerd. Uit de woning zijn sieraden weggenomen.

Tussen 30 december 15.00 uur en 31 december 02.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Hoofdstraat in Wolphaartsdijk. Door de dader(s) is een ruit geforceerd en er is een onbekend geldbedrag weggenomen.

Tussen zaterdagmiddag 12.00 uur en zondag 02.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Treubstraat in Goes. Uit de woning zijn een geldbedrag, een tv en computerapparatuur weggenomen. Er is een ruit vernield. Het totale schadebedrag is onbekend.