Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Twee pony's gestolen uit weiland

Toegevoegd: 01-01-2012, 13.08 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Uit een wei in 's-Heer Arendskerke zijn deze week twee pony's gestolen. Dat meldt de politie.


De dieren werden tussen 28 en 29 december weggenomen uit een weiland aan de Nieuwe Rijksweg. Het gaat om een IJslander van 18 jaar oud en een Shetlander van 20 jaar oud.

De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie. De waarde van de pony's is onbekend, mede gezien de leeftijd van de dieren. De eigenaar waardeert zijn pony's vooral emotioneel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
...... (4-1-2012 om 18:21)
@hoffmanne als je nie weet hoe het zit hou dan je mond erover die mensen doen er alles aan om hun pony's terug te krijgen. Je kan beter bij de aid gaan soliciteren als je het zo goed weet als je toch alles te vertellen heb meld dat dan ook effe bij de politie
Zeeland (4-1-2012 om 12:53)
@hoffmann Als je echt alles zo goed weet. Wees dan ook eens eerlijk naar de eigenaar van de paardjes of politie zodat deze wat er aan kunnen doen en miss het leven nog kunnen reden van de pony"s. Want zielige reacties neer zetten kan ik ook van verwaarloosd en een wormen buik maar blijkbaar ben je een dierenarts of zo. zeilig persoon ben je wel hoffmann
Hoffmann (3-1-2012 om 19:26)
De dierenbescherming kon hier niets aan doen, zeiden ze tegen mij. Want ze werden gevoerd en voorzien van drinkwater. Ik heb vaak genoeg gebeld naar hun en naar de AID, maar blijkbaar komen zij pas in actie als het te laat is zoals een paar jaar terug.
.. (3-1-2012 om 15:44)
@hoffmann: als je zo'n geweldig mens was had je er zelf allang iets aan gedaan, dus bespaar je jezelf de moeite om je eigen de hemel in te prijzen. Er zou heel lang geleden al de dierenbescherming ingeschakeld moeten worden. dat is niet van één dag.
Hoffmann (3-1-2012 om 09:22)
@Goes: Ze zijn hier al van op de hoogte, dus bespaar je de moeite!
Erik (3-1-2012 om 07:47)
(vervolg Erik) na onderzoek met een verklaring moeten komen zodat het speculeren over de dader / reden enz. ophoudt. Maar het is "dom" om, ongetwijfeld goedbedoeld, "voor eigen Rechter te spelen" In dit soort situaties is het beter om de (dieren) politie in te schakelen, die dan actie ondernemen.
Cookie-instellingen beheren