Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 423 km

Gewonden bij ongeluk Tractaatweg

Toegevoegd: 02-01-2012, 16.07 uur - Update: 03-01-2012, 14.36 uur
Een volwassene en een kind raakten gewond.
Een volwassene en een kind raakten gewond.
© Foto: Francois Jansen van Rosendaal
Door: Roland de Jong & Tim Koster
AXEL - Op de Tractaatweg (N62) tussen Axel en Westdorpe zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt bij een ongeluk.

Even na twee uur vond een kop-/staartbotsing plaats nabij de kruising Tractaatweg - Industrieweg. Er werden twee ambulances opgeroepen omdat een kind en een volwassen vrouw gewond zouden zijn geraakt. Uiteindelijk bleek het kind niet gewond, maar een andere automobiliste wel. Volgens de politie hadden de twee vrouwen last van nekklachten en zijn zij naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Hoeveel voertuigen en gewonden er bij het ongeval betrokken waren is nog niet bekend. Ten minste twee voertuigen zijn weggetakeld. Twee kinderen die in een van de betrokken auto's zaten, hebben van de ambulancemedewerkers een knuffelbeer gekregen om van de schrik te bekomen.

Het verkeer ondervond enige hinder ten tijde van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelaar (4-1-2012 om 17:10)
@ K Dat bedoelde ik er ook mee te zeggen.Mensen schrikken ineens van die flitspaal.Ik weet dat hij er staat dus hou er rekening mee en als ik een kont kruiper heb geef ik al zachte tikjes op mijn rem.Bij 's heerenhoeck is hij nu weg en dat rijd een stuk relaxter,zonder een overtreding te maken.
M1 (4-1-2012 om 07:30)
@Salima, Mag ik vragen welke grote stad dat is?
Petra (3-1-2012 om 16:24)
Ik rijd zelf vaak over deze weg en wordt regelmatig ingehaald ook al mag het niet..en vaak zijn het dan belgen die met een noodgang richting belgie rijden..moet ik eens een keer doen dan zul je altijd zien dat ze net controleren maar ik weet dat zulke wegen levensgevaarlijk kunnen zijn..
K (3-1-2012 om 16:12)
@axelaar wat een domme reactie, toen jij je rijbewijs haalde heb je geleerd dat je altijd afstand moet houden dan kun je tijdig remmen en rijd je een stuk relaxter. bumperklevers krijgen eerder last van hun hart door het stressen op de bumper van hun voorganger. dus houdt afstand t is gezond
Salima (3-1-2012 om 15:37)
Bumperkleven is helaas iets in zeeland wat 9 van de 10 mensen doen. Niemand heeft het in de gaten.Ik deed het voorheen ook, tot ik in een grote stad ben gaan wonen. Hier leer je afstand te houden en snap je eindelijk dat het heel belangrijk is. en de mensen hieronder: jullie doen dit ook!
Axelaar (3-1-2012 om 10:54)
Wat de reden is??? Niet moeilijk he,ze zien op het laatste moment de flitspaal en dan gaan ze ineens op de rem staan.Zonder even in de spiegel te kijken of de auto achter j niet te kort op je zit.
Cookie-instellingen beheren