Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 02-01-2012, 23.01 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanavond een 20-jarige man neergestoken. Er is een 23-jarige man opgepakt als verdachte.

Volgens de politie meldde een getuige rond 20.30 uur dat een 20-jarige inwoner van Vlissingen enige tijd tevoren was neergestoken. Het 20-jarige slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en wordt daar op dit moment behandeld. Over zijn toestand is nog niets bekend.


Toen de melding binnenkwam zijn agenten direct een onderzoek gestart. Zij kwamen er al snel achter dat het steekincident plaats had gevonden op de hoek van de Kerkstraat en de Oude Markt in Vlissingen. De technische recherche van Politie Zeeland is ter plekke een onderzoek gestart. De straat werd afgezet met linten. Rond 22.45 uur kon de omgeving weer worden vrijgegeven.

Inmiddels is ook een verdachte aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man die eveneens afkomstig is uit Vlissingen. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij later gehoord zal gaan worden.Mogelijk ligt de oorzaak van het incident in de relationele sfeer, maar de precieze toedracht wordt nog onderzocht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Borsato (3-1-2012 om 16:42)
@ marco, natuurlijk lopen daar drugs geinteresseerden rond, er zit een coffeesshop in dat straatje. of daar verder een relatie mee is kan ik niet uit het bericht opmaken. om de hoek zitten b.v. ook cafe's met de nodige drank problematiek van geweld e.d. dus kan ik geen oordeel maken.
Zeeuw (3-1-2012 om 15:55)
Ach stel je nie aan Tineke. Moet je op opsporingverzocht kijken waar er meer gebeurt
Jeroen (3-1-2012 om 15:51)
@Tineke. Kom eens uit je hol, je wil toch zeker niet gaan beweren dat er in het Noorden niets plaats vind? Hou op met deze flauwekul. In elk gat in NL gebeurt wel eens iets, dus ook bij jou in de buurt. Kom op zeg, bespaar je noordelijke kletspraatjes.
Tineke (3-1-2012 om 13:17)
Heb 4 jaar in vlissingen gewoond en er was altijd wel wat durfde nooit s avonds daar de straat op was bang om ook een mes in mijn rug te krijgen.Ben blij dat ik weer naar het noorden ben gegaan voel me hier een stuk veiliger dan daar.
Anoniem (3-1-2012 om 08:52)
Het slachtoffer wil ik onwijs veel sterkte wensen Een nieuw jaar is net begonnen of de 1e steekpartij heeft al weer plaatgevonden. HOEVEEL GAAN ER DIT JAAR NOG VOLGEN HET IS WEL HEEL ERG OP HET MOMENT. Een ruzie moet toch opgelost kunnen worden zonder een schietpartij of steekpartij.
Jacobien (3-1-2012 om 06:35)
Alstublieft hou ze maar in torentijd....
Cookie-instellingen beheren