Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrijdag snelrecht vijf verdachten

Toegevoegd: 03-01-2012, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdag 6 januari zullen vijf verdachten zich moeten verantwoorden voor hun vermeende daden gedurende de jaarwisseling.


Vier van de verdachten zijn betrokken bij het gooien van molotov cocktails in Vlissingen. Drie jongemannen komen voor de snelrechter vanwege het tot ontploffing brengen van zelfgemaakte brandbommen. De drie meerderjarige verdachten zitten nog vast. De vierde verdachte is minderjarig, inmiddels op vrije voeten en komt voor de kinderrechter. Deze zitting is besloten.

Ook komt een 21-jarige Vlissinger voor de rechter vanwege zware mishandeling van een portier van een horecagelegenheid in Goes. De portier liep een snijwond op en houdt er waarschijnlijk een blijvend litteken aan over.

Zie ook:
- 01/01/2012: Twaalf arrestanten snel voor rechter
- 01/01/2012: Overzicht incidenten jaarwisseling
- 01/01/2012: Diverse arrestaties oud en nieuw
- 31/12/2011: Overzicht meldingen oudejaarsdag


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (3-1-2012 om 16:27)
Waar zijn we mee bezig? dit soort dingen worden gebruikt in oorlogs gebieden daar ga je toch geen oud en niew mee vieren?, of je moet de intentie hebben slachtoffers te maken. oud en nieuw is een feest en geen oorlog, laat ze voor straf met de hand meinen vegen in irak meschien leren ze dan
Cookie-instellingen beheren