Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 04-01-2012, 10.35 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er twee woninginbraken gepleegd in Zeeuws-Vlaanderen.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning in de Axelsestraat in Terneuzen. Er werd een ruit vernield en er werden enkele duizenden euro's uit de woning gestolen.


In dezelfde nacht werd ingebroken in een woning in de Zandstraat in Hulst. Ook hier werd een ruit vernield en er werden een laptop en enkele duizenden euro's meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwsvlaamse (4-1-2012 om 18:46)
Raar dat er zoveel geld is te vinden en dat ze toevallig die uitkiezen. Een ruit vernield en niemand wat gehoord. Geen dubbelglas of goed weten waar ze de fatale tik moeten geven. 2 verschillende plekken en duizenden euro's buit. Alsof ze voor het grijpen liggen?!?
Peter (4-1-2012 om 17:08)
De meeste mensen die ik ken, hebben nog geen honderd euro in huis liggen. Reden, je kan toch overal pinnen. En nu wat een toeval, eerst in Terneuzen en toen in Hulst, in beide woningen enkele duizenden!! euro. Ik geloof er geen zak van.
Anoniem (4-1-2012 om 17:06)
Het is weer goed raak in zeeuws vlaanderen met de inbraken ze moeten met hun poten van een andermans spullen afblijven ga werken voor jullie geld ze moeten nog meer bucht binnen laten in nederland
Jrr (4-1-2012 om 14:15)
Wie heeft er nou duizenden euro's in huis liggen?
Hendrik (4-1-2012 om 14:07)
Heel erg van die inbraken, maar om zoveel euro's in huis te hebben in deze tijd vind ik ook erg vreemd.
Johanna (4-1-2012 om 13:57)
Betreft de inbraken in Hulst en Terneuzen. Wie heeft er in hemelsnaam nog in deze tijd DUIZENDEN EURO's in huis????? Dat moeten de inbrekers dan wel geweten hebben.
Cookie-instellingen beheren