Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee winkeldieven aangehouden

Toegevoegd: 04-01-2012, 10.36 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In een auto op de Scheldekade in Terneuzen werden dinsdag rond 17.30 uur middag twee vrouwen aangehouden wegens winkeldiefstal.


Het gaat om een 18-jarige vrouw uit Terneuzen en een 24-jarige vrouw uit Hulst. De vrouwen hadden kleding gestolen in een kledingzaak in de Noordstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de vrouwen verdwenen, maar na een zoekslag werden zij even later ontdekt in een auto op de Scheldekade.

In de auto werden, behalve de net daarvoor gestolen kleding ook goederen uit tenminste vijf andere winkels aangetroffen. Deze winkeliers worden vandaag benaderd om aangifte te doen, waarna zij hun gestolen spullen weer terugkrijgen. De twee vrouwen zijn in verzekering gesteld en naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (4-1-2012 om 14:39)
En over een paar maanden zijn er weer andere winkeliers de dupe van dit a-sociale tuig.
Terneuzenaar (4-1-2012 om 13:46)
Chapeau Politie Terneuzen ! Goed gedaan, dat mag ook wel eens gezegd worden.
Jan (4-1-2012 om 12:28)
Wel dat is geen goed begin ,maar god weet hoeveel jaren ze dit doen gewoon voor de winkel zetten met een bord op hun rug en borst met de tekst ik heeft uit deze winkel gejat een week lang ,dat werkt beter dan welke straf dan ook Gewoon doen punt uit dan leren ze het wel
Dima (4-1-2012 om 12:27)
Ach, het lijkt wel of er geen eerlijke mensen meer rondlopen ! Zo jong nog , dus werken voor uw geld dames !! Laat ze maar een flinke straf en boete krijgen, hopelijk gaan ze inzien dat eerlijk het langst duurt.
Cookie-instellingen beheren