Drugsdealers veroordeeld

Toegevoegd: 04-01-2012, 15.19 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie mannen uit Vlissingen van 44, 47 en 64 jaar zijn woensdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot celstraffen die gelijk waren aan het voorarrest plus voorwaardelijke gevangenisstraffen van negentig tot honderdtachtig dagen.

Daarnaast moeten de drie een taakstraf van respectievelijk 60, 120 en 100 uur verrichten. Tegen de drie waren gevangenisstraffen van respectievelijk vier, acht en zeven maanden geëist.

De drie Vlissingers werden schuldig bevonden aan het dealen in harddrugs, gedurende het eerste kwartaal van vorig jaar. De rechtbank hield er in haar vonnis rekening mee dat de handel zich uitsluitend beperkte tot de drugsscene.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (5-1-2012 om 08:06)
Nou nou, dat zal ze leren. Schorriemorrie... Komop zeg, dit is toch geen straf voor het dealen van drugs? In sommige landen krijg je daar 10 of 15 jaar voor... Dit is toch een lachertje. Als je voor niets claxonneert is de boete bijna hoger... Rare wetgeving hier in Nederland.
Anoniem (5-1-2012 om 07:53)
Ik denk dat het ook lig aan welke justitie er zit .maar wel belachelijk ja .ik heb 6 mnd gehad ,en dan nog niet eens mijn fout .
T (4-1-2012 om 17:36)
Soooooww dat is lang! .... Niet dus. In andere landen moeten hard-drugdealers jaaaren de bak in. Maar in Nederland zijn we gewoon een stelletje softies en dit stimuleert de misdaden omdat men vindt dat er toch amper maatregelen zijn.