Gewonde bij ongeluk Sint Philipsland

Toegevoegd: 04-01-2012, 18.17 uur - Update: 04-01-2012, 18.55 uur

Het slachtoffer is een 21-jarige man uit de gemeente Tholen.
Het slachtoffer is een 21-jarige man uit de gemeente Tholen.
1
© Foto: Daan Kempeneers
Door: Daan Kempeneers

SINT PHILIPSLAND - Op de Luysterlaan in Sint Philipsland is woensdagmiddag rond 13.00 een eenzijdig ongeval gebeurd.

Een auto kwam tot stilstand tegen een boom. De inzittende kon zelf uit te auto komen en is opgevangen door een passerende automobilist. De ambulance werd met spoed gealarmeerd.

Toen deze ter plaatse kwam, zag de chauffeur het ongeval over het hoofd en reed met hoge snelheid richting Anna Jacobapolder. De ambulance kwam even later toch op het goede adres ter plaatse, om vervolgens de gewonde te behandelen.

De bestuurder van de auto werd onderzocht en vervolgens op de wervelplank gelegd. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

De automobilist kreeg mogelijk een black-out. Het slachtoffer is een 21-jarige man uit de gemeente Tholen. Hij had niet gedronken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cra1 (4-1-2012 om 23:07)
Heeel veel sterkte, de schrik zal wel goed in de benen zitten, Ik weet niet hoe ernstig het is maar toch veel sterkte