Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 241 km

Man gooit inboedel op straat

Toegevoegd: 04-01-2012, 19.08 uur
De politie heeft een man aangehouden. De politie heeft een man aangehouden. De politie heeft een man aangehouden. De politie heeft een man aangehouden.
De politie heeft een man aangehouden.
© Foto: Daan Kempeneers
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - In de Achterstraat in Sint Philipsland is woensdagmiddag een man aangehouden die zijn inboedel naar buiten gooide.

De 52-jarige dorpsbewoner gooide onder meer beelden en boeken naar beneden. Ook gooide hij een strijkijzer op een in de straat geparkeerd staande auto. De politie kwam een half uur na de melding ter plaatse. Er waren geen andere politiewagens in de buurt die sneller ter plekke konden komen.


De man werd opgepakt wegens vernieling. Hij verzette zich tijdens zijn aanhouding. De gemeente Tholen werd ingeschakeld om de rommel op te ruimen. Volgens de politie zit de man voorlopig vast. Hij blijft vastzitten in afwachting van een rechtszaak die binnenkort voorkomt.

De verdachte is eerder ook al opgepakt vanwege wapenbezit. In augustus 2010 werden in het huis van de man tientallen wapens aangetroffen, waaronder diverse messen.

Zie ook:
- Alsnog arrestatie wapenvondst (25-08-2011)
- Politie doet inval Sint Philipsland (24-08-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fluplander (9-1-2012 om 21:12)
Verdachte is weer op vrije voeten;)
Lala (5-1-2012 om 20:44)
Hopelijk houden ze hem nu een keer vast!!!! al meerdere keren opgepakt en iedere keer staat hij weer op de stoep. hij moet eerst iemand iets aan doen oor ze echt actie ondernemen....
Ron@ld (5-1-2012 om 17:35)
Gelukkig zijn er ook mensen met verstand hier! Ook vanuit Brabant kunnen ze gestuurd worden, dus de melder/beller verteld onzin. Maar ook in Brabant zijn de eenheden dun bezaaid. Dit dankzij de ovcerheid. Meer taken met minder agenten en minder geld.
Jep (4-1-2012 om 23:52)
Wees blij dat vorige keer al die speren en zwaarden in beslag zijn genomen. Stel dat hij daarmee was gaan gooien.... Eigenlijk diep triest voor die man, hopelijk is hij nog te genezen!!
Tom (4-1-2012 om 23:12)
En toch blijft Den Haag maar bezuinigen op de politie... Gelukkig vloeide hier geen bloed, maar het gaat een keer goed fout. Ik geloof dat de agenten echt wel hun best doen, maar als het gebied zo groot wordt is het gewoon niet meer aan te rijden. De rechtse partijen beloofden 3000 agenten erbij...
Cra1 (4-1-2012 om 23:05)
Ze zijn iig gekomen, en de popo's konden er zelf ook niets aan doen, Goed wERK!
Cookie-instellingen beheren