Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode hond op strand Dishoek

Toegevoegd: 04-01-2012, 19.13 uur
De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Op het strand tussen Dishoek en Zoutelande is een dode hond aangetroffen. De politie zoekt de eigenaar.
 

Volgens de politie gaat het om een kleine, bruine hond met brede zwarte halsband. Het dier werd levenloos aangetroffen langs de vloedlijn. De hond is volgens de politie mogelijk weggelopen en verdronken.


De politie wil graag in contact komen met de eigenaar. Hij/zij kan contact opnemen via 0900-8844. De eigenaar kan zich ook melden bij de Dierenbescherming.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kiekiek (20-1-2012 om 11:43)
Hoi Marion, ik las dat ook maar in de reacties, heb het zelf helaas nooit gezien. Het beestje werd te koop aangeboden dacht ik. Ja ik hoop zo dat de dader heel slecht af is nu, ernstig ziek wordt en zo zijn straf krijgt, klinkt misschien gemeen maar ik HAAT dierenleed& iedereen die daaraan meedoet!!
Kiekiek (20-1-2012 om 11:41)
Tja als het om een mens zou gaan zou er tenminste meer actie voor worden genomen. Vraag me ook af waarom ze geen sporenonderzoek of iets met autopsie kunnen doen. Ik heb zeelandnet gevraagd of ze info mochten geven over oude advertenties maar vanwege privacy redenen mogen ze dit niet doen.
Marion (19-1-2012 om 11:27)
Als ik een paar reacties lees,dan heeft dit beestje blijkbaar op prikbord gestaan.Werd hij te koop aangeboden of vermist?En is dit doorgegeven aan de politie?
Renata (19-1-2012 om 00:40)
Waarom wordt er niet meer aandacht aan besteed door de media? Arm dier lag daar als oud vuil. Kom op, alsnog een oproep met foto's op tv en in krant a.u.b. Het hondje verdient het dat dit opgelost wordt.!!
Kíekiek (18-1-2012 om 22:00)
Als je goed kijkt zie je dat dr pootjes onder t zand zitten. Je ziet hondenvoetafdrukken in t zand staan. En 2stro/grassprieten bij kopje en achterkant, hondje lijkt dus toch niet zomaar gedumpt... waarom blijft dit zo onopgelost? Waarom geen autopsie? Kent en of mist dan niemand dit arme beestje?!
Kiekiek (18-1-2012 om 16:45)
Wat triest dat er zich nog niemand heeft gemeld voor dit arme beestje. Ik denk echt dat het beestje daar gewoon gedumpt is, en niet verdonken is. Ik hoop dat de dader last krijgt van zijn/haar geweten en het alsnog meldt, zo niet, hoop ik dat hij/zij gestraft wordt (KARMA!!!!!!!)