Dode hond op strand Dishoek

Toegevoegd: 04-01-2012, 19.13 uur

De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
De hond werd gevonden tussen Dishoek en Zoutelande.
1
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
DISHOEK - Op het strand tussen Dishoek en Zoutelande is een dode hond aangetroffen. De politie zoekt de eigenaar.
 

Volgens de politie gaat het om een kleine, bruine hond met brede zwarte halsband. Het dier werd levenloos aangetroffen langs de vloedlijn. De hond is volgens de politie mogelijk weggelopen en verdronken.

De politie wil graag in contact komen met de eigenaar. Hij/zij kan contact opnemen via 0900-8844. De eigenaar kan zich ook melden bij de Dierenbescherming.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (5-1-2012 om 11:01)
Chippen alleen is niet voldoende. Zoeken is ook nodig. Mijn gechipte hond was ook "kwijt", omdat die chip "niet gelezen" kon worden, ze kijken alleen in het nederlandse register en niet in het europese, waar mijn hond geregistreerd staat. Laat ze aub verder kijken om de eigenaar te vinden. Sterkte!
Marco (5-1-2012 om 10:45)
Het zal wel een scheepshondje zijn die overboord is gevallen,een hondje gaat echt het water niet in om te verdrinken
Marga-Amivedi-Walcheren (5-1-2012 om 09:23)
@Kees volgens mij ziet een verdronken dier er heel anders uit hoor. Zie mijn foto's ? http://www.zeelandnet.nl/prikbord/advertentie.php?id=4478089 Nog steeds geen eigenaar gebeld die zijn/haar hondje kwijt is. Wel iemand die het te koop had zien staan op prikbord kort geleden. Nee geen chip.
Wexel (5-1-2012 om 08:36)
Laten we voor dat we conclusies gaan trekken nu eerst eens afwachten wat het prciese verhaal is. En niet gelijk wijzen naar politie en/of dieren mishandeling. Mensen als je niet weet wat er is gebeurt houd je reacties dan ook eens voor je!!!!
Jacky (5-1-2012 om 08:25)
Is de hond gechipt? Dan kunnen ze de eigenaar terug traceren. Opgeven bij Amivedi aub
Mannie (5-1-2012 om 08:18)
Wat had het toch makkelijk geweest als het diertje een chip had!! Wat zielig dit :(